Apartment in Amsterdam

The spaces of the apartment designed by Laura Alvarez Architecture, have been very clearly organized: a wooden box separates day and night functions. It contains all the service spaces of the house such as storage, closets, bathroom, etc. By concentrating all this elements in a box, the living areas are wide and spacious.  All doors of the house have been removed and replaced by sliding doors. By doing so, the user has the flexibility of opening and connecting all the spaces or closing them all. The bathroom is situated between the two bedrooms and it receives natural light from both sides. A small wooden window opens up towards the garden.

Images from: contemporist.com
Advertisements

One thought on “Apartment in Amsterdam

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: